MOTOREX Fuel Stabilizer Plus

Optimalizálja az égést, és hatékonyan akadályozza az üzemanyagban levő ethanol korrózív hatását.Kiváló üzemanyag-minőséget garantál hosszabb leállások esetén és a káros lerakódásokat kiküszöböli. A tüzelőanyag-stabilizátorban található biokémiai adalékok ellensúlyozzák az etanol tartalom alacsonyabb energiatartalmát azáltal, hogy biztosítják a kőolaj- és etanol-tartalom teljesebb égését. Ezenkívül az etanol higroszkópos tulajdonsággal rendelkezik, ami csökkenti az üzemanyag oktánszámát. Az adalék csökkenti a fázisszétválasztást, és hosszú ideig stabilizálja a kémiai összetételt. Az égetést fokozó és tisztító alkotóelemek még az öreg üzemanyagokban is elősegítik a tisztább égést. Ez azt jelenti, hogy csak a szezonálisan vagy szórványosan használt motorokat proaktív módon lehet védeni az üzemanyag-stabilizátorral és bármikor regenerálni.

A 2 és a 4 ütemű motoroknál is alkalmazható, amelyek üzemanyaga hozzáadott ethanolt tartalmaz, vagy sokáig állt.

Az ethanolt tartalmazó üzemanyagok teljesítmény csökkenést okoznak, a normál
benzinhez képest. Mivel az ethanolnak nagy a vízfelvevő képessége a környezetből felveszi a párát ezáltal csökkenti az üzemanyag oktánszámát.

A MOTOREX Fuel Stabilizer Plus tulajdonságai:

Stabilizálja és regenerálja a régi üzemanyagot.
Optimalizálja az égést.
Az üzemanyag minőségét javítja
Megelőzi a korróziót
Felodja a lerakódásokat a motorban.

Kategória:

Leírás

Adagolás:

Egy 10ml-es tasak 20L benzinhez elegendő. Ha sokat állt a jármű vagy régi az üzemanyag, akkor 10L benzinhez kell a tasak tartalmát felhasználni.